Wij zijn dé kennispartner in de technische installatiebranche
Werken en leren in de elektrotechniek of installatietechniek

Iedereen in de technische installatiebranche kan profiteren van de kennis van InstallatieWerk. We leiden jongeren op tot gekwalificeerde elektromonteurs en installatiemonteurs met een goed toekomstperspectief. We ondersteunen technische installatiebedrijven bij het (door)ontwikkelen van voldoende vakmensen. We zijn dé gesprekspartner met kennis van zaken die van aanpakken weet. Van de basiskennis tot specialismen en nieuwe technieken… wij willen ervoor zorgen dat de elektrotechniek en de installatietechniek in Nederland goed op peil zijn.

Wij zijn stevig geworteld in de branche en heel flexibel in de uitvoering
BBL opleidingen elektrotechniek en installatietechniek én meer
Nederland heeft voldoende, goed gekwalificeerde vakmensen nodig in de elektrotechniek en de installatietechniek. Om hiervoor te zorgen hebben de Nederlandse installatiebedrijven zelf het initiatief genomen tot het oprichten van een volwaardige opleidingspartner: Opleidingsbedrijf InstallatieWerk.

Inmiddels zijn we uitgegroeid tot veel meer dan een opleidingsbedrijf voor jong, technisch talent. We verzorgen met ons Contract-Onderwijs ook actuele en specialistische trainingen voor ervaren technici. We ondersteunen bedrijven en begeleiden leerlingen bij eigen, interne opleidingen.

Onze locaties zijn regionale kenniscentra voor iedereen die langs wil komen. We zijn een actieve partner als het gaat om de toekomst van de techniek in Nederland. We spelen daar ook heel flexibel op in met trainingen in nieuwe technieken en ondersteuning bij loopbaanontwikkelingen.

Klik hier om naar de website van InstallatieWerk Midden te gaan voor mij informatie.