Werken, leren én geld verdienen!

Wil je ook werken, leren én geld verdienen? OpleidingsBedrijf Metaal RiVa helpt je verder. Wij weten bij welke bedrijven je aan de slag kunt en welke opleiding je daar voor nodig hebt. Je gaat 2 dagen in de week naar school en leert daar de theorie en basispraktijkvaardigheden. De overige 3 dagen werk je in het bedrijf en breng je de geleerde kennis in de praktijk. Zo bouw je verder aan je eigen ontwikkeling tot zelfstandig vakman. Niet meer 5 dagen per week in de schoolbanken, maar bezig zijn een vak te leren. En uiteraard een salaris verdienen! Lijkt het je wat? Neem dan contact met ons op.

Loop een dagje mee!
Twijfel je nog? Je kunt via ons ook stage lopen of (zonder verdere verplichtingen) een of meerdere dagen meelopen en zelf ondervinden of metaaltechniek iets voor jou is. Dit kan ook gewoon tijdens een lopend schooljaar, bijvoorbeeld als je een opleiding gestart bent die toch niet zo bij je past en je plannen hebt om over te stappen.

Heb je al een basisopleiding in de metaal gevolgd of beschik je over de nodige praktijkervaring? We maken graag een afspraak met je om voor jou een traject op maat samen te stellen.

Klik hier om naar de website van OpleidingsBedrijf Metaal RiVa te gaan voor mij informatie.