ROC Rivor geeft aandacht aan ambitie. We laten studenten kansen ontdekken en talenten verder ontwikkelen. Iedereen is ergens goed in én heeft nog iets te leren. Wij willen studenten daar zo goed mogelijk bij helpen. Dankzij de persoonlijke aandacht en intensieve begeleiding kunnen onze studenten zich optimaal ontwikkelen. Daar geloven wij in. Wij leveren niet alleen kwaliteitsonderwijs, we bieden meer. De ontwikkeling als mens en student staat centraal bij ROC Rivor.

HET BESTE UIT ZICHZELF HALEN
ROC Rivor biedt een breed scala aan opleidingen. Die hebben met elkaar gemeen dat ze zich vormen naar de wensen en behoeften van de studenten. Bij onze academies kun je rekenen op onderwijs op maat. Onze opleidingen passen bij ieders achtergrond, toekomstdromen, veranderende wensen én de groei die studenten doormaken. Bij ROC Rivor gaan we uit van wie de student is en dit maakt dat wij groots in kleinschaligheid zijn. We bieden de uitdagingen die studenten nodig hebben om het beste uit zichzelf te halen. Dankzij de flexibele invulling van de opleidingen kunnen we hen inspireren. We maken studenten enthousiast om verder te komen en er meer van te maken. Bij onze academies stimuleren we een ondernemende houding. En natuurlijk begeleiden we waar nodig bij alle keuzes.

BETROKKEN DOCENTEN
Onze docenten kijken verder dan het beroep waarvoor ze opleiden. Als een sterk en betrokken team zijn ze er voor alles wat met de student te maken heeft. Studenten kunnen altijd bij ze terecht met vragen en wensen. We bieden een professionele aanpak op maat. Daarbij sluiten de programma’s van onze academies ook goed aan op nieuwe ontwikkelingen, mogelijke vervolgstudies en de vraag vanuit de arbeidsmarkt. We werken niet voor niets nauw samen met vo-scholen, hogescholen, bedrijven, instellingen en andere partners uit de regio. Wij willen dat studenten verder komen. Dat is ons doel en daar zetten we ons voor in!

Wij helpen studenten een succesvolle stap in hun leven en loopbaan zetten. Daarbij richten we ons met name op regio Rivierenland.

Klik hier om naar de website van ROC Rivor te gaan voor mij informatie.